неделя, 22 юли 2012 г.

Плочки за баня

плочки за вашата баня
плочки за баня
Този блог е направен с цел да ви даде полезна информация за банята.  От ремонт на вашата баня, модни течения, къде са най-изгодните плочки за баня, как да почистите най-лесно вашите плочки баня, мебели за баня и много други съвети.

Статистиката говори, че човек прекарва една не малка част от съзнателният си живот именно в това помещение и за това е много важно човек да отдели и специално внимание точно на банята , на плочки за баня, мебелите и аксесоарите за баня.
Всяка 40 минута я прекарваме в банята, като според пола и навиците те могат да бъдат повече или по- малко.  За това което ходите и избирате вашите плочки за баня,  е много важно да не оставате само вашата половинка или родител да решава, а и вие да прецените какъв цвят, стил е най-подходящ за вас за да се чувствате комфортно. Разбира освен с вашите цветови и стилови предпочитания е хубаво да се съобразите и с други фактори,които сме длъжни да отбележим. Ако вашата баня не е от най-големите е хубаво да заложите на по светлите тонове, да за да изглежда банята по-просторна. Хубаво е да заложите и на вградените мебели, на повече огледала.

1 коментар:

  1. Вградените мебели за баня за добро решение, но трудно се сменят. Едва ли след време ще намерите същите. Иначе идеята за светли тонове за по-просторна баня е добра идея. Може да заложите на светли плочки за баня и няма да сгрешите. А и котления камък по-малко си личи :)

    ОтговорИзтриване